HUR SPENDERAR EN TRAVEL EXPERT SIN ARBETSDAG?

En Travel Expert reser varje dag runt om i världen. Oftast görs detta i fantasin, men även genom studieresor för att följa sin passion för resor. Du kommer personligen att möta dina kunder, lyssna på deras resedrömmar, ge dem råd och inspiration, och därefter skapa det perfekta researrangemanget. När du väl blivit en del av vårt team av Travel Experts så får du tillgång till alla våra unika bokningsverktyg & avtal, för att kunna skapa den perfekta resan. Ett riktigt drömjobb, eller hur?

Du bestämmer själv innehållet i din arbetsdag, och du hanterar din kalender med total frihet. Det finns ingen på kontoret som kontrollerar när du kommer och går, eller om du tar en för lång lunchrast, utan du arbetar när du själv föredrar det. Trots detta så lär du vara fullständigt engagerad och ge ditt yttersta, och säkert mer därtill.

PERSONLIG KONTAKT

Vissa dagar – även kvällar eller helger – träffar du befintliga kunder eller möter nya potentiella kunder. Du älskar dessa personliga kontakter och varje gång förmedlar du entusiasm. Du kan omedelbart sätta dig in i dina kunders reseförväntningar. En halv mening är allt du behöver för att förstå vad de menar.

ATT TALA VÄL OCH LYSSNA

Du är vältalig, men framför allt är du en god lyssnare. Andra kulturer, andra platser, andra människor… de fascinerar dig alltid. Resor finns i ditt blod. Du längtar efter att ge dig av, men du älskar också att inspirerat prata om denna passion.

ADMINISTRATION OCH UPPFÖLJNING I TID

Efter varje möte eller personlig presentation sätter du omedelbart igång med arbetet. Du omvandlar konversationen till ett reseprogram och ett prisförslag. Ibland organiserar du en enkel stadsresa eller en paketresa, och ibland skapar du en oförglömlig skräddarsydd bröllopsresa eller upptäcktsresa.

Samtidigt svarar du på e-post eller samtal från andra kunder och hanterar överenskomna bokningar. Du arbetar punktligt och slutför din administration med precision. Du håller de avtalade tiderna utan förseningar. Arbetsmetoden som beskrivs i vårt kvalitetsmärke tycker du är mer än självklar.

RÅD OCH STÖD

Vid frågor kan du räkna med våra support som stöder dig med råd och åtgärder. Du är öppen för kunskapsutbyte med våra andra reseexperter och ser fram emot att delta i våra kommande utbildningskurser, seminarier och studieresor.

DIN ARBETSDAG I KORTHET

  • Du hanterar ditt schema med total frihet
  • Du utvecklar strategier för att bredda din kundportfölj
  • Du bokar möten med befintliga kunder och nya potentiella kunder
  • Du utarbetar skräddarsydda reseförslag
  • Du genomför bokningar i tid och följer upp all kommunikation med dina kunder

VILL DU VETA VILKA PROFILER VI HAR I ÅTANKE FÖR VÅRA TRAVEL EXPERTS?

Vi söker självständiga resekonsulter som kommer att få allt administrativt, logistiskt och kommersiellt stöd som krävs från oss för att ytterligare expandera sin kundportfölj och verksamhet.

VERKAR DET FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT?

Du får 70% av nettomarginalen på din omsättning, så framgången reflekteras direkt i ditt finansiella resultat. Du behöver inte lägga några initiala kostnader eller göra några grundinvesteringar. Du arbetar med total frihet hemifrån och hanterar din kalender självständigt.

HAR DU FÅTT INFORMATION NOG FÖR ATT KUNNA TA ETT BESLUT?

Om du känner igen dig i profilen, är övertygad om konceptet Travel Experts, och möjligheterna att få en bra inkomst, och är detta ett drömjobb som lockar dig? Då är du en dem vi söker och vill ha med i vårt team. Skicka in din ansökan redan idag och börja din framtidsresa tillsammans med oss.