OMVANDLA DIN PASSION FÖR RESOR TILL ETT DRÖMJOBB

BLI EN TRAVEL EXPERT

Drömjobb

Tack vare full tillgång till de bästa hotellerbjudandena, de senaste resetrenderna, de mest intressanta länderna och alla kampanjer från kända researrangörer, kan du erbjuda dina kunder maximalt mervärde med total frihet och oberoende.

Dina Fördelar?

Du kommer att få 70% av nettomarginalen på din omsättning. Framgången reflekteras direkt i ditt finansiella resultat. Inga initiala kostnader eller grundinvesteringar krävs. Du arbetar hemifrån med total frihet och hanterar din kalender som du själv önskar.

Vem söker vi?

Vi söker självständiga resekonsulter som kommer att få allt administrativt, logistiskt och kommersiellt stöd av oss som behövs för att ytterligare expandera sin kundportfölj.

  • Förenar du en passion för resor med affärssinne och hög emotionell intelligens?
  • Är du besluten att ge dina kunder de bästa reseförslagen, och att ordna allt in i minsta detalj?
  • Tror du på principen ”ersättning baserad på utfört arbete”, och vill tjäna mer än vad du gör som anställd?
  • Önskar du ha full kontroll över din kalender, och är du trött på sitta fast i trafiken?

SKICKA IN DIN ANSÖKAN!

Efter ett första telefonsamtal, och ett efterföljande personligt möte, så kommer vi att veta om du kommer att passa som vår nästa medlem i ett team av över 125 Travel Experts. Full konfidentialitet kring din ansökan, och våra kontakter, är en självklarhet!

Känner du igen dig i profilen och tror på konceptet Travel Experts, samt möjligheten för dig att få en bra inkomst? Känns det som ett drömjobb som lockar dig? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi kontaktar dig för ett första telefonsamtal, och så kan vi  boka in en tid för ett personligt möte där vi gärna berättar mer om oss, och ger dig möjlighet att ställa frågor. Kväll eller helg går precis lika bra för oss!

Kontakta oss